Hoito-ohjeet

Hoito- ohjeet

Jotta ostamasi tuote säilyisi hyvänä mahdollisimman pitkään, kannattaa vilkaista nämä hoito- ohjeet ja tuotetiedot läpi.

Koska kaikki My Favorite Piecen korut on valmistettu kierrätysmateriaaleista on jokainen kappale uniikki. Jokainen tuotantoerä on erilainen, vaikka kyseessä olisi vain klassinen musta nahkasulkakoru.
Nahka puhdistetaan purkamisen jälkeen ja testataan sen värinpäästö. Osa mustasta nahasta päästää läpimärkänä mustaa väriä, osa ei. Mustaa nahkaista kaulakorua ei kannata laittaa vitivalkoiselle paidalle, jos on todennäköistä, että koru kastuu täysin(uimareissu tai trooppinen kaatosade). Pieni ihon hikoilu ei vaikuta värinpäästöön.
Kastunut koru ei kuitenkaan ole pilalla. Koru kannattaa kuivata mahdollisimman sileänä, vaikka kevyen painon alla, kuivuttuaan se on kuin uusi! Sama pätee korvakoruihin, jotka joskus saattavat kostuessaan kiertyä.

Korujen metalliosat ovat ruostumatonta terästä, kutsutaan myös koruteräkseksi. Tuotteet ovat testattuja, kotimaisen tukun kautta tulevia ja ne eivät sisällä nikkeliä, tinaa tai lyijyä. Emme tilaa tuotteita Kiinasta.
Ruostumaton teräs on kiiltävä, luja ja kestävä materiaali joka ei tummu vuosien saatossa.Teräs allergisoi erittäin harvoin.

Hiuslakka, parfyymit, meikkivoiteet ja muut ihonhoitotuotteet ovat KAIKKIEN korujen vihollisia. Hiuslakka sumentaa ja tahmaa korujen pinnan. Laita korut aina vasta viimeisenä yllesi.
Nahkakoruista meikkitahrat voi pyyhkäistä kevyesti puhtaalla, kostealla luutulla.

Jos sinulla on korumetalliallergia tai epäilet yliherkkyyttä, mutta olisit kiinnostunut My Favorite Piecen koruista niin ota yhteyttä sähköpostilla (myfavpiece@gmail.com), sillä korvakoruihin voi vaihtaa sterlinghopeiset, kirurgin teräksiset tai Niobium koukut.
Niobium on muovin kaltainen korumetalli, jonka on havaittu sopivan pahasti allergisoiville henkilöillekin. Koukkuparin hinta ja vaihto kustantaa vain 3€. Värivaihtoehtoja hopea, musta ja kupari.
Voimme myös vaihtaa koruihin erilaisen kiinnityksen. Koukun tilalle voidaan vaihtaa tappikiinnitys ja tapin tilalle koukku. Vaihto on ilmainen. Tilausta tehdesäsi jätä toiveesi kommenttikenttään ja me hoidamme vaihdon!

Toivottavasti korustamme tulee sinun uusi lempikorusi!

Ystävällisin terveisin,
My Favorite Piece