Toimitusehdot

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT
Voimassa 25.01.2019 alkaen

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA
Verkkokaupan tuotteita myy MY FAVORITE PIECE Y-tunnus: 1752739-4. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.myfavoritepiece.com ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TILAUSVAHVISTUS
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

Yhteenvedon
Maksutavan
Toimitusmuodon
Tilauksen sisällön

MAKSAMINEN
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

MAKSUTAVAT
PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

TOIMITUSAIKA
Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Postin vaihtelevista kantoajoista johtuen kirjepaketit ovat asiakkaalla 2-7 vuorokauden sisällä. EU-alueelle toimitamme tilauksen lentorahtina. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. 1.3.2019 Posti muuttaa toimitustapojaan ja tavallisen kirjeen kantoajaksi tulee 4 arkipäivää!!

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan MY FAVORITE PIECE sivun etusivulla tai facebookissa.

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT
Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut. Kirjepaketin toimituskulu on 2,95€. Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti kirjepaketteina, jolloin paketti tulee asiakkaalle suoraan postilaatikkoon.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Korvakoruja emme vaihda hygieniasyistä. Niissä vaihto ja/tai hyvitys vain reklamaatiotapauksissa.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
pankkitilinumerosi
sekä kopio MY FAVORITE PIECEN tilausvahvistuksesta
Palautusosoite:

MY FAVORITE PIECE
Lassintie 19
94700 Kemi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISTEN TUOTTEIDEN OSALTA
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen myfavpiece@gmail.com, puhelimitse tai postitse:

MY FAVORITE PIECE
Lassintie 19
94700 Kemi
P. 044 522 3816

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

MUUTA
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

MY FAVORITE PIECE käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
MY FAVORITE PIECE sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.