Toimitusehdot

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT
Voimassa 25.01.2019 alkaen

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA
Verkkokaupan tuotteita myy MY FAVORITE PIECE Y-tunnus: 1752739-4. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.myfavoritepiece.com ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TILAUSVAHVISTUS
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

Yhteenvedon
Maksutavan
Toimitusmuodon
Tilauksen sisällön

MAKSAMINEN
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

MAKSUTAVAT
PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit. Myös PIVO ja SIIRTO ja mobilepay.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

TOIMITUSAIKA
Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Toimitusvaihtoehtoja on kolme; Posti kotiinkuljetus, jonka toimitusaika on 3-5 arkipäivää, Posti Plus-  Kotiinkuljetus, jonka toimitusaika on 2 arkipäivää ja Matkahuollon Lähellä- paketti, 1-3arkipäivää, joka lähetetään asiakkaan osoitetta lähinnä sijaitsevaan noutopisteeseen ( palvelupiste tai lokerikko).
Postin toimitus kirjekannossa on muuttunut 2020 ja pääsääntöisesti kirjepostia jaetaan valitettavasti enää kolmena arkipäivänä asiakkaille, ma,ke ja to.
Posti Plus- nopea toimitus(2 arkipäivää) on otettu käyttöön 8.4.2019.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan MY FAVORITE PIECE sivun etusivulla ja sosiaalisessa mediassa.

 TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT
Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut. Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti kirjepaketteina, jolloin paketti tulee asiakkaalle suoraan postilaatikkoon. Postitusvaihtoehtoja on kolme, Posti kotiinkuljetus 3,00€ ja Posti Plus nopea kotiinkuljetus 3,90€ sekä Matkahuollon Lähellä- paketti 4,90€ toimipisteeseen/lokerikkoon.
Voit valita toimitustavaksi myös Nouto Toimipisteestä, josta kulut ovat 0€. Tällöin haet itse tilauksen sinulle annetusta osoitteesta. Tilauksen tehtyäsi ja valittuasi toimitustavaksi Noudon saat sähköpostiisi osoitteen, josta tilaus on noudettavissa sekä tarkemmat ohjeet noutoajasta yms. Yriyksen toimipiste on Kemissä.

Ilmainen toimitus aina yli 40€ tilauksiin.
Toimitustapavalikossa maksuton toimitus- valikko tulee automaattisesti valittavaksi kun ostokset ylittävät 40€!

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Korvakoruja emme vaihda hygieniasyistä. Niissä vaihto ja/tai hyvitys vain reklamaatiotapauksissa.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
pankkitilinumerosi
sekä kopio MY FAVORITE PIECEN tilausvahvistuksesta
Palautusosoite:

MY FAVORITE PIECE
Lassintie 19
94700 Kemi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISTEN TUOTTEIDEN OSALTA
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen myfavpiece@gmail.com, puhelimitse tai postitse:

MY FAVORITE PIECE
Lassintie 19
94700 Kemi
P. 044 522 3816

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

LAHJAKORTIT
Lahjakortti postitetaan asiakkaan valitsemalla toimitustavalla aina samana päivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Lahjakortti voidaan asiakkaan toiveesta postittaa myös suoraan lahjan saajan osoitteeseen. Muista silloin vaihtaa tilausta tehdessäsi “toimitus eri osoitteeseen”- kohtaan lahjakortin saajan osoitetiedot. Onnittelut tai muut viestit lahjan saajalle voi jättää “tilauksen kommentit” kohtaan tilausta tehtäessä.
Lahjakortin mukana saaja saa koodin jolla hän voi lunastaa lahjan My Favorite Piecen verkkokaupassa ostoksia tehdessä. Koodi tulee kohtaan kuponki/ kuponkikoodi. Koodi tulee kirjoittaa samoin kuin se on lahjakortissa; ei välejä, huomaa isot kirjaimet.
Koodi on kertakäyttöinen joten sille ei voi jättää rahaa seuraavaa ostokertaa varten. Summa tulee siis käyttää kerralla.
Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja sen voi käyttää ainoastaan My Favorite Piecen omassa verkkokaupassa.
Jos haluat lahjakortin digitaalisena, se onnistuu kyllä! Ota meihin yhteyttä sähköpostilla myfavpiece@gmail.com
tai puhelimitse +358(0) 44 5223 816.

MUUTA
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

MY FAVORITE PIECE käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
MY FAVORITE PIECE sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.