Toimitusehdot

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT
Voimassa 1.1.2023 alkaen

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA
Verkkokaupan tuotteita myy MY FAVORITE PIECE Y-tunnus: 1752739-4. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.myfavoritepiece.com ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TILAUSVAHVISTUS
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

Yhteenvedon
Maksutavan
Toimitusmuodon
Tilauksen sisällön

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

MAKSUTAVAT

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

TOIMITUSAIKA
Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Toimitusvaihtoehtoja on kaksi; Posti Pikkupaketti-  kotiinkuljetus, jonka toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Asiakas voi valita myös Noudon toimipisteestä. Paketti on tällöin noudettavissa pääsääntöisesti samana tai tilausta seuraavana päivänä. Tilauksen jälkeen asiakas saa sähköpostin, jossa noutoaika ja paikka ilmoitetaan.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan MY FAVORITE PIECE sivun etusivulla ja sosiaalisessa mediassa.

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT
Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut.
Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti kirjepaketteina, jolloin paketti tulee asiakkaalle suoraan postilaatikkoon (Posti pikkupaketti kotiinkuljetus 5,90€) .
Jos haluat paketin johonkin tiettyyn osoitteeseen esm. lahjaksi, valitse tilausta tehdessä toimitusosoitteeksi lahjan saajan osoite. Jos haluat toimituksen pakettina Postin noutopisteeseen ilmoita lisätiedoissa haluamasi toimipiste.

Voit valita toimitustavaksi myös Nouto Toimipisteestä, josta kulut ovat 0€. Tällöin haet itse tilauksen sinulle annetusta osoitteesta. Tilauksen tehtyäsi ja valittuasi toimitustavaksi Noudon saat sähköpostiisi osoitteen, josta tilaus on noudettavissa sekä tarkemmat ohjeet noutoajasta yms. Yriyksen toimipiste on Kemissä.

Ilmainen toimitus aina yli 60€ tilauksiin.
Toimitustapavalikossa maksuton toimitus- valikko tulee automaattisesti valittavaksi kun ostokset ylittävät 60€!

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Korvakoruja emme vaihda hygieniasyistä. Niissä vaihto ja/tai hyvitys vain reklamaatiotapauksissa.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
pankkitilinumerosi
sekä kopio MY FAVORITE PIECEN tilausvahvistuksesta
Palautusosoite:

MY FAVORITE PIECE
Lassintie 19
94700 Kemi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISTEN TUOTTEIDEN OSALTA
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen myfavpiece@gmail.com, puhelimitse tai postitse:

MY FAVORITE PIECE
Lassintie 19
94700 Kemi
P. 044 522 3816

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

LAHJAKORTIT
Lahjakortti postitetaan asiakkaan valitsemalla toimitustavalla aina samana päivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Lahjakortti voidaan asiakkaan toiveesta postittaa myös suoraan lahjan saajan osoitteeseen. Muista silloin vaihtaa tilausta tehdessäsi “toimitus eri osoitteeseen”- kohtaan lahjakortin saajan osoitetiedot. Onnittelut tai muut viestit lahjan saajalle voi jättää “tilauksen kommentit” kohtaan tilausta tehtäessä.
Lahjakortin mukana saaja saa koodin jolla hän voi lunastaa lahjan My Favorite Piecen verkkokaupassa ostoksia tehdessä. Koodi tulee kohtaan kuponki/ kuponkikoodi. Koodi tulee kirjoittaa samoin kuin se on lahjakortissa; ei välejä, huomaa isot kirjaimet.
Koodi on kertakäyttöinen joten sille ei voi jättää rahaa seuraavaa ostokertaa varten. Summa tulee siis käyttää kerralla.
Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja sen voi käyttää ainoastaan My Favorite Piecen omassa verkkokaupassa.
Jos haluat lahjakortin digitaalisena, se onnistuu kyllä! Ota meihin yhteyttä sähköpostilla myfavpiece@gmail.com
tai puhelimitse +358(0) 44 5223 816.

MUUTA
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

MY FAVORITE PIECE käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
MY FAVORITE PIECE sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.