syksy

Syksyn suosikit!

Toisille syksy on vuodenajoista synkin. Pelkkää pimeää ja märkää vailla valonhäivää. Minulle taas syksy on vuodenajoista vahvin. Se on luovinta aikaa ja täynnä oman värikarttani lempisävyjä.
Tämän syksyn tuotteissa on nyt enemmän kierrätysmuovisia lasimaisesti kiilteleviä koruja. Kierrätysmuovin hankitakanavia on laajenettu ja niitä kerätään kuluttajaylijäämänä sekä yritysten ylijäämänä.
Eli vielä tarkennettuna:
– My Favorite Piecen muovisten tuotteiden materiaali on muovia mm.kosmetiikkapulloista ja purkeista(kasvovesi, käsivoidetuubi..jne) sekä pantitonta pullomuovia elintarvikkeista ja pesuaineista(mehupullo, shampoopullo, astianpesuainepullo..jne).
– Materiaalit eli purkit ja pullot puhdistetaan ja leikataan MFP:n omissa tiloissa. Osat muotoillaan ja valmistetaan koruiksi täysin käsityönä. Jokainen koru on siis yksilöllinen ja siihen on käytetty minimaalisesti uutta materiaalia ja energiaa. Hinta koostuu lähes täysin aikaa vievästä valmistuksesta.

Oma syksyn lempparini on pieni ja herttainen RARE SPECIES- sarjan “leelia”, jota saa neljässä syksyisessä sävyssä. Leelia on erään orkidealajin nimi, harvinaisempi sellainen, joka sopiikin hyvin MFP:n korun nimeksi. Ai miksi? Koska emme tuota massaa, vain harvinaisia lajeja!

Ja vielä yksi juttu syksystä..eräs henkilö sanoi rakastavansa kuukausista eniten lokakuuta siksi, että lokakuussa ei ole mitään ennakkolatausta. Ei mitään tekemiseen, suorittamiseen, lomailuun ja sen somessa kertomiseen liittyvää painetta..
Ihanaa ja värikästä syksyä kaikille!

leelia
leelia
leelia
leelia
leelia
leelia
musta
leelia

Muistithan, että kaikki yli 40€ verkkokauppatilaukset lähtevät matkaan aina ilman postikuluja! Kassalla toimitusvaihtoehtoihin valittavaksesi tulee 0€ toimitus, kun ostoksesi ylittävät 40€.